Dilluns – Divendres: 16:00h – 20:00h
+34 666 688 932


Salutacions |


Benvolgut /da, visitant!

Em dirigeixo a vostès amb la voluntat de fer-los partícips d’una nova proposta empresarial del món de la cultura i la música. Encoratjada per molts dels clients que amb el temps han esdevingut bons amics, m’he decidit a fer realitat un projecte que va més enllà de la simple contractació d’espectacles.

GM ARTISTIC neix amb la voluntat d’oferir un servei proper, actiu, compromès i professional en el sector de la gestió d’esdeveniments musicals. Un servei avalat per l’experiència, la seriositat, el compromís i la complicitat amb el client final. Coneixedora del sector, dels punts forts i febles de la competència i sabedora de la complexitat del món, ofereixo el meu bagatge personal com a garantia. Moltes són les referències i el feedback positiu que us puc oferir, i aquesta il.lusió que m’acompanya de ben segur arribarà a bon port.

Us agraeixo, d’avançada, el temps que pugueu dedicar a visitar la pàgina Web, i no dubteu en posar-vos en contacte per aquells dubtes i/o aclariments que puguin sorgir. Us atendré amb la plena disposició, entusiasme i convicció que m’han acompanyat durant tota la meva àmplia trajectòria professional.

Gràcies per la vostra predisposició a escoltar-me.

Salutacions,

Gemma O.

GM ARTISTIC Produccions

Gestió d’Esdeveniments Musicals Artístics