La Regidoria de Joventut, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat, ha programat la proposta ‘Sons al Parc-Concerts Joves d’Estiu’ amb les actuacions de Bebe i Roba Estesa els dies 12 i 13 d’agost al Parc Francesc Macià. Aquesta alternativa musical neix de la impossibilitat d’organitzar les tradicionals Barraques de Sant Roc per les mesures de contenció de la pandèmia sanitària.

Dins el programa de la festa major de Sant Roc, el 12 d’agost actuarà l’octet musical femení i feminista Roba Estesa amb el seu “folk calentó” i l’endemà, 13 d’agost, ho farà la cantant i cantautora Bebe en un concert a benefici de la secció local de l’Associació Espanyola contra el càncer. Bebe retorna als escenaris amb cançons com “Corazón” i “Es por ti”. Els concerts -que seran amb seients i distància- es faran al Parc Francesc Macià a les 22 h i a les 21.30 h, la Colla de Diables Ratpenatsinfernals oferirà els dos dies un espectacle de foc.

El concert de Roba Estesa és gratuït i el de Bebe tindrà un preu de 5 euros, que es destinaran a la lluita contra el càncer.